Welzijn en gezondheid

ec.europa.eu

Gezondheidsportaal EU.

Het directoraat-generaal Gezondheid en consumenten verheugt zich erover het EU-gezondheidsportaal (de officiŽle portaalsite van de Europese Unie over volksgezondheid ) met zijn ruime aanbod aan informatie en gegevens over gezondheidskwesties en -activiteiten op Europees en internationaal niveau te kunnen presenteren...
Apotheek.

Medicijnen.nl  levert al sinds 1998 medicijnen via het internet. Met onze kennis en ervaring zijn wij hťt adres voor uw recepten en zelfzorgartikelen. Medicijnen.nl is meer dan alleen een internetapotheek; ook voor advies kunt u bij ons terecht. Meer weten? Wij staan voor u klaar.
www.medicijnen.nl

Gezondheidsplein.

Een internetsite in de breedste zijn van het woord. Met voor iedereen interessante items, wil je medische informatie over medicatie of informatie over een ziekte of kwaal. Op deze site kun je het vinden.

www.gezondheidsplein.nl

Ziekenhuis.

Een internetsite in de breedste zijn van het woord. Met voor iedereen interessante items, wil je medische informatie over waar kun je terecht met een ziekte of kwaal. Op deze site kun je het vinden.


www.ziekenhuis.nl

De medische wereld.

Een internetsite in de breedste zijn van het woord. Met voor iedereen interessante items, deze site bied vele internet links naar allerlei sites. Op deze site kun je het vinden.


www.medischewereld.nl

RIVM.

Een internetsite met allerlei informatie met als kenmerk gezondheid, preventie, ziekte, bevolkingsonderzoek etc.

www.rivm.nl

De zorggroep.

De Zorggroep is in 2008 ontstaan uit een fusie tussen drie gerenommeerde zorgorganisaties: Thuiszorg midden-limburg, Stichting Land van Gelre en Gulick en Zorggroep Noord-Limburg. De Zorggroep staat met een keur van zorgdiensten en vele woon- en zorgcentra klaar voor iedereen in Noord- en Midden-Limburg die zorg nodig heeft, van jong tot oud.
www.dezorggroep.nl

Artsen Net.

Een internetsite voor artsen en over artsen.

www.artsennet.nl

Medisch forum.

Het MedischForum is opgericht om mensen met medische vragen te helpen. Een internet forum zoals deze is ideaal om anoniem en laag drempelig om informatie te vragen aan andere mensen. Ook kun je hier in contact komen met mensen die met hetzelfde probeem zitten en elkaar van tips voorzien en helpen met problemen.
www.medischforum.nl

Linkpartner geweigerd, geen reactie ontvangen.

Gastenboek

Linkpartner

Kiesbeter.

KiesBeter.nl is een openbare zorgportal. Dit portal is bedoeld voor alle volwassen inwoners van Nederland die vragen hebben op het gebied van zorg, zorgverzekeringen en gezondheid. De informatie van kiesBeter.nl is betrouwbaar en kan helpen bij het maken van keuzes op dit gebied. KiesBeter.nl wordt gemaakt door het centrum voor Volksgezondheid Toekomst Verkenningen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Aan kiesBeter.nl werken veel organisaties mee.


www.kiesbeter.nl

Health.nl

Commerciele website. Deze website bied veel informatie om er even tussenuit te gaan, het laatste gezondheidsnieuws enzv. Tevens is er van alles te vinden over het gezondheidsnieuws en een gezondheidsgids.

Veel lees plezier.

www.health.nl

Beroepsziekten.

Welkom bij het Nederlands Centrum voor Beroepsziekten (NCvB), Het NCvB registreert en signaleert beroepsziekten via het nationale melding- en registratiesysteem en meerdere specifieke peilstations. Met een goed overzicht werkt het NCvB aan het bevorderen van de kwaliteit van preventie, (vroeg)diagnostiek, behandeling en begeleiding van arbeidsgebonden aandoeningen.
Uw medewerking wordt bijzonder gewaardeerd!
www.beroepsziekten.nl

Informatie over ziekten en klachten.

BetrouwbareBron.nl is een onafhankelijke internetpagina die verantwoorde Nederlandstalige informatie over ziekten van aantoonbaar betrouwbare organisaties bundelt. BetrouwbareBron.nl is een initiatief van een tiental medisch specialisten en (huis)artsen.


www.betrouwbarebron.nl

Ned. Patienten Consumenten Federatie.

PatiŽnten en consumenten zijn 'klanten' en ervaringsdeskundigen. Zij hebben een opvatting over wat 'goede zorg' is. De NPCF werkt eraan om die opvatting maatgevend te laten zijn bij de beoordeling van de kwaliteit en doelmatigheid van zorg. Daarnaast probeert de NPCF ertoe bij te dragen dat er in de praktijk ook echt 'goede zorg' wordt geleverd.
www.npcf.nl

Informatie punt Zorg.

De informatie op deze website is bedoeld voor zes doelgroepen, die alle met zorg te maken hebben. Rechts op deze pagina kunt u kiezen tot welke doelgroep u behoort. Daar wordt u naar de pagina geleid waar alle specifieke informatie voor u bij elkaar is gebracht.
www.infoepd.nl

Huis voor de zorg.

Iedereen heeft wel eens met de gezondheidszorg te maken.
De een af en toe bij de huisarts of tandarts, de ander helaas vaker. Als de behandelingen voorspoedig verlopen, is er niets aan de hand. Maar wat als het misgaat? Of als u vragen heeft of gewoon met iemand wilt praten over uw problemen? Waar kunt u dan terecht? En wie komt er op voor uw belangen als zorgvrager?
Het Huis voor de Zorg, want dat staat er voor ķ!
www.huisvoordezorg.nl

Zoek dokter.

Zoekdokter.nl is een website voor en door patiŽnten, onafhankelijk en neutraal. Een plek waar u de arts vindt die bij u past, aanbevolen door andere patiŽnten. Een betere graadmeter is er niet dus deel uw ervaring. Geef uw mening - veilig en anoniem- over uw huisarts en specialist. Kies uit meer dan 25000 artsen. Zoekdokter.nl : Daar wordt iedereen beter van!

www.zoekdokter.nl

Zorgkaartnederland.

Zoek, vind & waardeer uw zorg

Alle zorgverleners en zorginstellingen in Nederland

www.zorgkaartnederland.nl

Nationale Atlas Volksgezondheid.

De Atlas geeft een geografisch beeld van de volksgezondheid en de gezondheidszorg in Nederland. De Atlas kan antwoord geven op de vele ĎWAARĒ-vragen: Waar bevinden zich de ziekenhuizen? Waar is de sterfte het hoogst? Waar ondervindt men de meeste geluidsoverlast? Waar zijn mensen het zwaarst? Waar is de ziekenhuiszorg duur? Op deze en nog vele andere vragen kunt u een antwoord vinden in de Atlas.

http://www.zorgatlas.nl/

Waar kan men als chronische zieke terecht en waar wordt men geholpen in het sociale Nederland.