Waar kan men als chronische zieke terecht en waar wordt men geholpen in het sociale Nederland.

Forums

Vrijwilliger in je omgeving.

Wil jij jezelf laten stralen ťn iemand die door een chronische ziekte, handicap of hoge leeftijd wat hulp nodig heeft om te kunnen schitteren? Kies dan voor de glansrol van vrijwilliger en verander je eigen en andermans leven door samen een Het Lotgenotenforum, een website voor lotgenoten, door lotgenoten!


www.schitterendemensen.nl

www.lotgenotenforum.nl

Lotgenoten forum.

Het Lotgenotenforum, een website voor lotgenoten, door lotgenoten!
Inmiddels 3 jaar online en velen weten ons te vinden om verhalen van een lotgenoot te lezen of om zelf hun verhaal te doen.
 www.b9.nl

Wegwijzer op internet B9.

Startpunt voor alles over: Pagina's met verschillende rubrieken. Per onderwerp een top-5 en op de onderste laag uiterst beknopte toelichtingen

www.fibromyalgieforum.n

Lotgenoten fibromyalgie.

Welkom bij Lotgenotenfibromyalgie en andere chronische ziekte.

Deze website biedt een schat aan informatie over deze reumatische aandoening maar ook over andere chronische ziekten zoals hypermobiliteit, diverse soorten reuma's, CVS/ME, Epilepsie, beweging, enz. 


www.lotgenotenforum.nl

Lotgenotenforum

Lotgenoten contact is belangrijk om erkenning, steun en adviezen te verkrijgen. Men ervaart het als prettig om ervaringen uit te wisselen en te weten dat zij niet de enige zijn die met een bepaalde ervaring, ziekte of aandoening kampen. Het doel van Lotgenootje.nl is dan ook het samen brengen van mensen die behoeften hebben aan lotgenoten contact.Linkpartner

Gastenboek

Linkpartner geweigerd, geen reactie ontvangen.

www.rpv-gorinchem.nl

ReumapatiŽntenvereniging regio Gorinchem.

De RPV regio Gorinchem is opgericht op 10 februari 1988 en telt op dit moment 407 leden. De vereniging heeft de volgende doelen: Ten eerste, informatievoorziening. Ons tweede doel is het lotgenotencontact en ons derde doel is beweging. RPV regio Gorinchem heeft een clubblad genaamd De Reumababbel Dit contactblad komt 4x per jaar uit.Wij proberen de leden zo goed mogelijk te informeren over veranderingen die plaatsvinden. Bijv. over medicijnen, vragen over aanpassingen (WAO e.d.), mutaties van reumatologen / reumaconsulenten in de ziekenhuizen, etc.