Het UWV (voorheen GAK) beweert bij het opvragen van het medische dossier, dat er geen dossier is. Dit dossier is nog zodanig aanwezig dat ze alle dataís hebben, tevens weten ze dat er een of meerdere keuringen bij het  GAK zijn uitgevoerd. Er is echter geen dossier aanwezig omdat mijn partner geen uitkering krijgt van het UWV, wat heeft het een met het ander te maken?

Volgens het UWV verzorgd de Duitse Krankenkasse het aanvragen en het uitkeren van de Duitse rente? Dit klopt misschien voor iemand die in Duitsland woont, mijn partner woonde toen al enkele jaren in Nederland en moet volgens de Europese regels naar het GAK gaan.


Het GAK in Maastricht meld zelfs dat mijn partner tussen 1995 en 1996 nooit bij het GAK geweest is. Ze wisten natuurlijk dat we toen geen enkele documenten hadden waardoor we het tegendeel konden aantonen.


Met alle ervaringen die we bij het UWV (GAK) hebben opgedaan is het voor ons duidelijk dat deze organisatie boven de wet staat. Wij vinden het een criminele organisatie, waarin mensen werken die niet hetgeen doen waarvoor zij worden betaald. Hierdoor worden vaak beslissingen genomen die niet neutraal en eerlijk zijn.

Deze organisatie is een pure vorm van a-sociaal gedrag, een schande voor de Nederlandse samenleving.

Opvragen dossier