De sociale zekerheid in Nederland. Donner_UWV.pdf Minister Donner en  het UWV.

De overheid in Nederland zorgt goed voor alle mensen, in het bijzonder voor die mensen welke hulp nodig hebben, de zwakkere van de samenleving. Deze illusie spat uiteen als een zeepbel als men er mee te maken krijgt. In de tussentijd probeert de overheid de illusie in stand te houden dat alles goed geregeld is.


Indien men door omstandigheden noodgedwongen gebruik wil maken van de vele mogelijkheden die onze regering zogenaamd aanbieden komt men erachter dat de eisen op zoín manier  zijn opgesteld dat men zelden in aanmerking komt voor de sociale hulp.


Weet men van te voren wat de eisen zijn, kan men hier goed op inspelen, hierdoor krijgen veel mensen welke niet als zodanig ziek zijn, toch alle sociale voorzieningen van de overheid.


Er is ook een grootte groep welke helemaal niet ziek zijn, ze willen echter alleen op een makkelijke manier geld krijgen. Deze mensen meestal in de bloei van hun leven en gezond, gaan naar de betreffende instanties, melden zich ziek en krijgen een volledige uitkering tot hun pensioen. Hoe dit mogelijk is, de mensen van de uitkeringsinstanties worden op een zeer grove en uitgebreide manier bedreigd, (tot aan bedreiging met de dood) door deze asociale types wat voor hun helaas altijd succesvol is.

Overheid