Hoe is het gesteld met de bekendheid van Sarcoïdose in Nederland.


Forums

Wij hebben sarcoidose.

Dit forum is opgezet om zoveel mogelijk informatie te verschaffen aan iedereen die iets met de ziekte te maken heeft. U kunt hier lotgenoten vinden, nieuwtjes, informatie en nog veel meer. Veel informatie is ook te vinden op de website van de Nederlandse Sarcoidose vereniging.


www.wijhebbensarcoidose.nl

Forum voor chronische longziekten.

Het longforum is dť plek voor mensen met een chronische longziekten om lotgenoten te ontmoeten. ... Om het forum te bekijken ga je naar www.longforum.nl ...

www.longforum.nl

Eerste internet site over Sarcoidose.

Nederlands eerste Webpagina voor de ziekte Sarcoïdose / Besnier Boeck Schaumann van en voor patiŽnten en geïnteresseerden.
www.xs4all.nl/~boeck

Startpagina longziekten.

De longen startpagina is een compleet overzicht van de longziekten en alles wat met de longen te maken heeft.
www.longen.startpagina.nl

Startpagina COPD.

COPD is een verzamelnaam voor chronische obstructieve longziekten waaronder bronchitis long emfyseem en astma. De COPD startpagina is de pagina over COPD.


www.copd.startpagina.nl

Linkpartner

Gastenboek

Linkpartner geweigerd, geen reactie ontvangen.

Neuropathie.

Dunne vezelneuropathie (DVN) is in ons land een beetje bekend geworden door het werk van de neurologe Elske Hoitma. Zij beschreef, samen met haar promotor, deze aandoening die als complicatie optreedt bij de longziekte sarcoidose. Ze schrijft over hoe ze deze aandoening vond.www.neuropathie.nu